SSN Internationaal

SSN Internationaal is een afdeling die de inschrijving, uitzending, begeleiding en ondersteuning biedt voor studentensporters naar de European University Games (EUG) en de European Student Championships (EUC). Beide evenementen worden om het jaar georganiseerd. De EUG's vinden vaak in de even jaren plaatse en de EUC's in de oneven jaren.
 
Onze international officers zijn te bereiken op het volgende e-mailadres: internationaalssn@gmail.com.
 

SSN International Officers

Esli de Kok - Internationaalssn@gmail.com

In september 2014 begon ik als commissaris sport in het bestuur van SSN. Nadat ik dit een jaar lang met veel toewijding en plezier gedaan heb was het tijd om het stokje over te dragen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging naast mijn master sportbeleid en sportmanagement en stage bij de gemeente Den Haag. Al snel kwam de vraag om het internationale gedeelte van SSN op te pakken. Gezien hier nog veel stappen in te maken zijn en de EUG 2016 voor de deur stonden leek mij dit een geweldige uitdaging. We zijn inmiddels reizen Madelon en ik af naar diverse landen om daar de Nederlandse studentensporters te ondersteunen en te supporten als afgevaardigde van SSN. Hier heb ik uiteraard erg veel zin in en het is gaaf om te zien dat we met bijna 200 sporters die kant op gaan. Houd de Facebook van SSN in de gaten want we houden jullie natuurlijk op de hoogte van alles prestaties!

 

Madelon Koetsier - Internationaalssn@gmail.com

In 2013 begon ik als vice-voorzitter van het Dagelijks Bestuur van SSN. Hierin ondersteunde ik de voorzitter en zorgde ik voor evenementen voor de achterban. Na een half jaar heb ik onwijs veel geleerd en werd ik voorzitter. In de zomer van 2014 ging ik namens SSN naar de EUG in Rotterdam. Hier heb ik veel geleerd over de organisatie van de EUG en hoe je de sporters het beste kunt ondersteunen. Daarnaast verlengde ik nog en half jaar tot dat het nieuwe bestuur 2014-2015 rond was. Na mijn bestuursperiode heb ik een jaar lang deel uitgemaakt van de Raad van Toezicht van SSN en ben vervolgens samen met Esli begonnen als International Officer. Met veel plezier kijk ik uit naar de komende EUG's en EUC's. Daarnaast zijn we druk met de plannen voor de toekomst. Uiteraard houden wij julie hiervan op de hoogte!