Dagelijks Bestuur

Ieder jaar wisselen de bestuursleden van het Dagelijks Bestuur (DB) van SSN in september. Het DB bestaat jaarlijks uit 3 tot 5 studenten die zich gezamenlijk een jaar lang inzetten voor de belangen van de sportende student in Nederland.

Als bestuurslid van het DB van SSN vervul je een centrale rol in de Nederlandse studentensportwereld en sta je in contact met lokale tot wereldwijde studenten(sport)organisaties en partijen. Samen met de andere bestuursleden ben je met jouw portefeuille mede verantwoordelijk voor het voeren van een goed beleid voor de organisatie.

 

Het Dagelijks Bestuur 2019/2020

Voorzitter 2019/2020

 Naam

Thyrvi van Roosendaal  - voorzitter@studentensport.nl

Hoi allemaal,

Mijn naam is Thyrvi van Roosendaal en ben de voorzitter van Studenten Sport Nederland 2019-2020. Ik ben 24 jaar oud en studeer Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit jaar ga ik mijn minor sport, beleid en bestuur combineren met mijn bestuursjaar, waardoor ik 4 á 5 dagen actief ben voor SSN. Verder ben ik lid van de studententennisvereniging in Amsterdam: A.S.T.P.V. Chip en Charge.

Daarnaast wil ik graag mijn passie voor sport delen, SSN naar een hoger level tillen, meer zichtbaarheid creëren en een bijdrage kunnen leveren aan de sportende student!

De deur staat altijd open en laat mij vooral specifieke dingen weten wat SSN voor jou kan betekenen. Het kantoor zit in Rotterdam, maar ben ik veel onderweg door heel Nederland. Heb je vragen, schroom niet en laat het mij weten. Ik ben altijd in om koffie te drinken.

Met sportieve groet,
Thyrvi van Roosendaal – Voorzitter 2019-2020

 

 

Secretaris 2019/2020

Naam

 

Gillroy Fraser  - secretaris@studentensport.nl

Hoi!

Mijn naam is Gillroy Fraser. Ik ben 26 jaar oud en heb het genoegen gekregen om mijn tweede bestuursjaar bij SSN te vervullen. Momenteel heb ik de taken voor de functie van secretaris op me genomen. Dit doe ik in combinatie met de Master-opleiding van mijn studie. Het wordt dus een erg druk jaar voor mij, desondanks kijk ik er zeker naar uit om jullie allemaal te leren kennen!

Met sportieve groet,
Gillroy Fraser – Secretaris 2019-2020

 

 

Penningmeester 2019/2020

Naam

Mark Nijmeijer  penningmeester@studentensport.nl

Hoi allemaal, 

Work hard, play hard is het motto waar ik mee door het leven ga. Mijn naam is Mark Nijmeijer en komend jaar zal ik de functie van penningmeester vervullen in het SSN bestuur. Gedurende mijn studententijd heb ik mijn passie voor sport en het organiseren van sportevenementen ontwikkeld bij studentenroeivereniging A.A.S.R Skoll. Dit heeft er toe geleid dat ik de afgelopen jaar een bijdrage heb mogen leveren aan verschillende sportevenementen, waaronder de NSRF slotwedstrijden (roeien), FISA Worldcup III (roeien) en dat ik onderdeel ben van het organisatie committee voor het FISU WUC Speed Skating dat in maart 2020 gaat plaatsvinden in Amsterdam.

Begin september ben k naar de FISU volenteers leader Academy in Kazan(Rusland) geweest om meer te leren over vrijwilligersmanagement en de organisatie van internationale sportevenementen vanuit FISU. Aankomend jaar wil ik gaan kijken hoe wij vanuit SSN de kennis over het organiseren van sportevenementen kunnen verspreiden en evenementen beter kunnen ondersteunen.

Met sportieve groet,
Mark Nijmeijer – Penningmeester 2019-2020

 

 

Commissaris Sport 2019/2020

Jerry

Jerry van Sluis  - sport@studentensport.nl

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jerry van Sluis, 19 jaar en woonachtig in Alkmaar.

Afgelopen jaar was ik Commissaris Sport bij het GNSK, waarbij ik in contact ben gekomen met SSN. Op dit moment studeer ik aan de HvA de opleiding SM&O. Verder is voetbal mijn passie en speel ik daarnaast in de zomer regelmatig tennis. Dit jaar wil ik graag de OC's ondersteunen met de organisatie van hun evenement en wil ik samen met het bestuur voor de toekomst van SSN een
duidelijk meerjarenbeleidsplan opstellen.

Met sportieve groet,
Jerry van Sluis – Commissaris Sport 2019-2020

 

 

Verenigingscoördinator

Kevin SSN

Kevin van Loon  - info@studentensport.nl

Mijn naam is Kevin van Loon en ik ben sinds februari 2016 vier dagen per week werkzaam voor Studentensport Nederland! In de jaren voor SSN heb ik van alles en nog wat gedaan in de studentensport. Zo was ik penningmeester voor Sportraad Pendragon in Tilburg, voordat dit de naam FOSST kreeg. Daarnaast heb ik mij 3 jaar ingezet als voorzitter van de Tilburgse Studentenhandbalvereniging Camelot en heb ik in de organisatie van de Studentenwintersport en Hart van Brabantloop gezeten. Zelf speel ik een creatieve en spectaculaire vorm van handbal: Beachhandbal. Het ideale aan deze hobby is dat het vooral in de zon en op mooie exotische stranden gespeeld wordt zodat ik sporten met mijn hobby reizen kan combineren. Vanuit Studentensport Nederland hoop ik alleen maar dat wij in de komende jaren als organisatie zo kunnen groeien dat wij voor iedere studentensporter echt meerwaarde hebben.