SUSA studenten uitzendbureau heet vanaf 1 januari 2018 SUSA flexibel studentenwerk

SUSA studenten uitzendbureau heet vanaf 1 januari 2018 SUSA flexibel studentenwerk

SSN | 16-01-2018

Nieuws | Algemeen

SUSA studenten uitzendbureau verandert de naam in SUSA flexibel studentenwerk. SUSA neemt afscheid van de aanduiding ‘uitzendbureau’ omdat die toevoeging in de naam niet meer goed aansluit op de dienstverlening van SUSA.

SUSA

Utrecht, 16 januari 2018

SUSA, opgericht in 1947 door universiteit en studenten, heeft al meer dan 70 jaar de missie om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Hierdoor kunnen studenten bijverdienen en studeren goed combineren. Om dit te bereiken heeft SUSA het Poolconcept ontwikkelt. SUSA organiseert een studentenpool die op flexibele, maar structurele basis bij één opdrachtgever werkt. Door middel van het Poolconcept kunnen werkroosters gemakkelijk worden aangepast aan wisselende studieroosters. Zo wordt studenten en opdrachtgevers een stabiele maar flexibele werkrelatie geboden. De dienstverlening van SUSA omvat inmiddels veel meer dan wat uitzendbureaus normaliter doen.

Het traditionele uitzenden houdt op bij het rekruteren en uitbetalen. Bij SUSA zorgen we ervoor dat studenten het drukke studentenleven en de vaak wekelijks variërende beschikbaarheid kunnen combineren met een interessante bijbaan. Dát is de missie van SUSA. Door de jarenlange kennis en ervaring in het werken met studentenpools heeft SUSA een enorme expertise opgebouwd. Hierdoor kan SUSA flexibiliteit zo organiseren dat dit voor alle betrokkenen tot een duurzaam resultaat leidt. Een bijkomend voordeel is dat de studenten door hun bijbaan kennismaken met topwerkgevers in Nederland. De opdrachtgevers van SUSA zien de studentenpools ook als talentpools en profiteren graag op lange termijn van hoogopgeleid potentieel.

Anno 2017 dekt de toevoeging uitzendbureau in de naam van SUSA onvoldoende de lading. Daarom is het tijd geworden om dit te veranderen en de missie sterker te verankeren in zowel naam als logo. Daarom luidt per 1 januari 2018 de nieuwe naam: SUSA flexibel studentenwerk.

 

Reacties