After Movies

Op deze pagina kunnen de allerlei sportevenementen worden gevonden die SSN organiseert in samenwerking met diverse organisatiecommissies. De videos zijn bedoeld om een indruk te geven over wat SSN precies is en wat SSN doet. Daarnaast kun je ''feeling'' krijgen van de sfeer op de NSK's en verschillende sportdisciplines die in het academisch jaar 2018-2019 en 2019-2020 hebben plaatsgevonden. 

Lustrum 2019
In 2019 vond ook het Lustrum van SSN plaats, waarbij het 60-jarig bestaan van SSN werd gevierd. Mocht je niet de gezelligheid van het Lustrum hebben beleefd,dan is er toch nog de mogelijkheid om dit te ervaren. Klik op de onderstaande video om het Lustrum in het kort te ervaren

GNSK 2019
Helaas is het GNSK van het academisch jaar 2019-2020 afgelast, vanwege de gehele situatie omtrent het coranvirus. Om de sfeer met betrekking tot dit evenement toch nog met jullie allen te delen, hebben wij beeldmateriaal van de laatst gehouden GNSK in het academisch jaar 2018-2019 toegevoegd.

NSK Baan (Atletiek)
Een ander evenement dat plaatsvond op 30 en 31 mei was het NSK Baan. Het NSK Baan is een jaarlijks evenement uitgeschreven door N.S.A.F. Zeus onder toezicht van SSN.

NSK Boulderen
Op 23 november 2019 werd het Nederlands Studenten Kampioenschap Boulderen gehouden in Utrecht. Het evenement was zeer geslaagd en de sfeer sloeg goed in bij alle deelnemers. Klik op de onderstaande video om een indruk van event te krijgen.

NSK Afstanden (Schaatsen)
Op 30 november en 1 december 2019 werden de ijshallen in Utrecht bezet voor het NSK Afstanden. Tijdens deze wedstrijddagen konden er diverse afstanden worden geschaatst met zicht op het winnen van een medaille.

NSK Golf
Ook werd er in november (2019) het NSK Golf georganiseerd op de Gelpenberg in Aalden. Het NSK werd georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Studenten Golf Vereniging.

NSK Hockey
Ook de sport Hockey is enorm bekend en populair onder de studenten. Om die reden was het NSK Hockey in 2019 georganiseerd. Bekijk de onderstaande video om een voorproefje van dit evenement te krijgen.

NSK Indoor Atletiek
Het NSK Indoor Atletiek trok ook veel sporters aan, waarbij er zeker een competitieve strijd is losgebarsten.

NSK Podiumdans
Natuurlijk kan het NSK Podiumdans ook niet worden vergeten. Tijdens dit event hadden verschillende studententeams hun dansstijl, passie en choreografie in de strijd gegooid.

NSK Powerliften
Tijdens het NSK Powerliften lieten de dames en heren hun spierballen zien op diverse onderdelen.

NSK Springen
Ook kan je genieten van de acrobatische bewegingen die gedemonstreerd werden tijdens het NSK Springen.

NSK (Teams) Atletiek
Het NSK Teams 2019 werd op 14 september georganiseerd op de atletiekbaan in Nijmegen Brakkenstijn. In teamverband werden er door verschillende studenten mooie prestaties neergezet.

NSK Tennis
Naast alle sporten wordt er natuurlijk ook getennist onder de studenten. Bekijk het filmpje om een betere indruk van deze NSK te krijgen.

NSK Turnen
Er werden turners en turnsters ontvangen tijdens het NSK Turnen. Tijdens deze gelegenheid konden alle deelnemers hun turnvaardigheden demonstreren,

NSK Wielrennen
Natuurlijk is er ook een NSK gehouden voor het onderdeel wielrennen. Kijk naar de onderstaande beelden hiervoor.

NSK Zeilen
Ook tijdens het NSK Zeilen laten studenten zich leiden door de wind, water en eigen verstand.

ONSK Zwemmen
Het Open Nederland Studenten Kampioenschap zwemmen heeft ook plaatsgevonden in het jaar 2019.