Vrienden van SSN

Met het oog op een sterke organisatie en een mooie toekomst is in februari 2017 de netwerkgroep 'Vrienden van SSN' opgericht!

Met de oprichting van ‘de Vrienden van SSN’ wordt een netwerk opgebouwd van oud-bestuurders, vrijwilligers en andere geïnteresserden die de Studentensport een warm hart toe dragen. Studentensport Nederland hecht veel waarde aan de kennis, het netwerk en de ingangen die jij als oud-bestuurder, oud-commissielid, professional of sportliefheber kunt bieden.

Voor slechts € 50,- euro per jaar steunt u SSN en daarmee de studentensport!

Wat krijgt u nou voor zo'n lidmaatschap:

-             diverse 'Vrienden van SSN' - activiteiten per jaar

-             u wordt op de hoogte gehouden van al het nieuws betreft studentensport in Nederland

-             u krijgt toegang tot het Vrienden van SSN - netwerk

Met uw lidmaatschap steunt u ook het jeugsportfonds! Zij maken het voor alle kinderen in Nederland mogelijk om te sporten; een doel wat SSN ter harte ondersteunt!

 

Vriend van SSN worden? Aansluiten kan heel gemakkelijk door het aanmeldformulier in te vullen.

Alvast voor de agenda: het volgende 'Vrienden van' evenement staat gepland op vrijdag 6 oktober van 19:00 tot 21:00 uur. 

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de commissie van Vrienden van SSN via vriendenvan@studentensport.nl!

 

Janna Buitenrust Hettema, 06-11752916 (voorzitter)

Hans van Rooijen, 06-53812569

Marit Werkhoven, 06-36297542

 • 14 Nov

  NSK Curling 2017

  SSN | 14-11-2017

  Team And & Keessie uit Amsterdam wint Asito Nederlands Studentenkampioenschap Curling 18 studententeams uit 8 verschillende steden maken curling populair

  Lees meer
 • 11 Sep

  Studentenstad Den Haag sluit zich aan bij Studentensport Nederland

  SSN | 11-09-2017

  Afgelopen week zette Paul van Doorn, manager Studentenservice van de dienst OK&C zijn handtekening onder een samenwerking met Studentensport Nederland. Hiermee is Den Haag de 15e stad die vertegenwoordigd is binnen Studentensport Nederland. Door het lidmaatschap bij Studentensport Nederland is De Haagse…

  Lees meer
 • 17 Aug

  Waarom fietsen goed voor je is

  SSN | 17-08-2017

  Wil jij fit en gezond de zomer in? Ga dan in deze warmere maanden nog vaker met de fiets!

  Lees meer
 • 15 Aug

  Student Team NL met grote delegatie naar Taiwwan

  SSN | 15-08-2017

  Student Team NL reist met 65 sporters af naar de Taiwanese Hoofdstad Taipei! De Nederlandse delegatie neemt hier deel aan de 29ste editie van de zomeruniversiade en strijdt in 11 verschillende sporten om de prijzen: boogschieten, atletiek, turnen, schermen, golf, judo, zwemmen, tafeltennis, taekwondo,…

  Lees meer