Dagelijks Bestuur

Ieder jaar wisselen de bestuursleden van het Dagelijks Bestuur (DB) van SSN in september. Het DB bestaat jaarlijks uit 3 tot 5 studenten die zich gezamenlijk een jaar lang inzetten voor de belangen van de sportende student in Nederland.

Als bestuurslid van het DB van SSN vervul je een centrale rol in de Nederlandse studentensportwereld en sta je in contact met lokale- tot wereldwijde studenten(sport)organisaties en partijen. Samen met de andere bestuursleden ben je met jouw portefeuille mede-verantwoordelijk voor het voeren van een goed beleid voor de organisatie.

Vanaf maart gaat SSN jaarlijks opzoek naar de beste kandidaten, kijk onder vacatures welke functies er momenteel open staan!

Het Dagelijks Bestuur 2017/2018

Voorzitter 2017/2018

Pim

Pim ten Broeke  - voorzitter@studentensport.nl

Ik ben Pim ten Broeke en ben dit jaar voorzitter van Studentensport Nederland. Afgelopen jaar heb ik me als Politiek Commissaris van sportkoepel NSSR ingezet voor studentensport in Nijmegen en dit jaar ga ik dat samen met mijn team met veel plezier doen voor alle sportende studenten in heel Nederland. Wat mij betreft zou elke student namelijk een sportkaart moeten hebben en mee moeten doen aan een van de vele sportevenementen die onze Nederlandse studentensportwereld rijk is! 

Dit jaar zal ik vaak te vinden zijn in het Erasmus sportcentrum, waar het kantoor van SSN is gevestigd, maar ook in mijn vertrouwde Radboud Sportcentrum voor een potje waterpolo, ultimate frisbee en tennis. Heb je vragen, tips, suggesties of gewoon een goed verhaal? Ik hoor het graag via voorzitter@studentensport.nl

 

Vice-voorzitter 2017/2018

Foto Lisa

Lisa Ainsley  - vice-voorzitter@studentensport.nl

Mijn naam is Lisa Ainsley en ik woon zowel in Amsterdam als in Enschede. Ik hoef alleen nog maar af te studeren en dan ben ik een gediplomeerd sportmanager! Dit jaar zal ik binnen SSN de rol van vice-voorzitter vervullen. Van jongs af aan ben ik altijd een fanatiek voetbalster geweest, maar vanwege een blessure heb ik voetbal helaas af moeten sluiten. Momenteel doe ik aan fitness en hardlopen, maar de voetbal kriebels zitten er nog steeds! Komend jaar kijk ik erg uit naar mijn bestuursfunctie binnen SSN en alle uitdagingen die hierbij komen kijken. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan de sportende studenten van Nederland. Sport verbindt en brengt je verder!

 

Penningmeester 2017/2018

Mijn naam is Marit de Jongh en ik ben momenteel 20 jaar oud. Sinds begin december heb ik de taken van de functie penningmeester op mij genomen. Naast deze functie in het Dagelijks Bestuur rond ik momenteel mijn stage af bij het Europees hoofdkantoor van Nike Inc. voor de positie Northern Europe Sales. Ook ben ik student aan de Hogeschool Rotterdam voor de studie International Business and Management en studeer ik Fiscaalrecht op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik heb altijd al een passie voor sport gehad. Zelf heb ik altijd fanatiek deelgenomen aan atletiek en tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen, yoga, tennis en fitness. Mijn doel voor dit jaar is om SSN goed te vertegenwoordigen in Nederland en daarnaast natuurlijk de financiën goed op orde te houden!

 

Commissaris Sport 2017/2018

Foto Mats

Mats Visser  - sport@studentensport.nl

Mijn naam is Mats Visser en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in de laatste fase van mijn opleiding Sportkunde aan de Haagse Hogeschool en hoop deze zo snel mogelijk af te ronden. Ik zal dit jaar de functie van commissaris sport vervullen binnen Studentensport Nederland. Ik wil als commissaris sport, de kennis die ik heb opgedaan met mijn opleiding gebruiken om de studentensport in Nederland te verbeteren. Ik wil dit jaar als commissaris sport gebruiken om mijzelf te ontwikkelen, wat ik als afstuderend Sportkunde student erg goed kan gebruiken in de rest van mijn carrière. Ik houd erg van voetbal en speel dit al sinds mijn 6e, tegenwoordig meer voor de gezelligheid in een vriendenteam. Ik vind verder veel andere sporten leuk om te doen, te volgen en houd mijn goede voornemen van 2017 om te gaan fitnessen nog steeds vol.  

 

Secretaris 2017/2018

 

Jon

Gillroy Fraser  - secretaris@studentensport.nl

Ik ben Gillroy Fraser, 24 jaar oud en studerende aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Dit jaar ga ik als de nieuwe secretaris van SSN aan de slag. Ik ben een enorme sportfanaat maar mijn passie ligt toch wel bij fitness en voetbal. Naast SSN en het sporten zelf, ben ik vaak te vinden in het Erasmus Sportgebouw of gewoon op de campus van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Mijn doel dit jaar is om de communicatie vlot en duidelijk met alle partijen te laten verlopen. Daarbij hoop ik dat het behouden van veel contact met elkaar ervoor zorgt, dat de studentensport nog beter op de kaart wordt gebracht. Het is een mooie uitdaging en laten we daar samen voor gaan!

 

Verenigingscoördinator

Kevin SSN

Kevin van Loon  - info@studentensport.nl

Mijn naam is kevin van loon en ik ben sinds februari 2016 vier dagen per week werkzaam voor Studentensport Nederland! In de jaren voor SSN heb ik van alles en nog wat gedaan in de studentensport. Zo was ik penningmeester voor Sportraad Pendragon in Tilburg voordat dit de naam FOSST kreeg. Daarnaast heb ik mij 3 jaar ingezet als voorzitter van de Tilburgse Studentenhandbalvereniging Camelot en heb ik in de organisatie van de Studentenwintersport en Hart van Brabantloop gezeten. Zelf speel ik een creatieve en spectaculaire vorm van handbal: Beachhandbal. Het ideale aan deze hobby is dat het vooral in de zon en op mooie exotische stranden gespeeld wordt zodat ik sporten met mijn hobby reizen kan combineren. Vanuit Studentensport Nederland hoop ik alleen maar dat wij in de komende jaren als organisatie zo kunnen groeien dat wij voor iedere studentensporter echt meerwaarde hebben.