Dagelijks Bestuur

Ieder jaar wisselen de bestuursleden van het Dagelijks Bestuur (DB) van SSN in september. Het DB bestaat jaarlijks uit 3 tot 5 studenten die zich gezamenlijk een jaar lang inzetten voor de belangen van de sportende student in Nederland.

Als bestuurslid van het DB van SSN vervul je een centrale rol in de Nederlandse studentensportwereld en sta je in contact met lokale tot wereldwijde studenten(sport)organisaties en partijen. Samen met de andere bestuursleden ben je met jouw portefeuille mede verantwoordelijk voor het voeren van een goed beleid voor de organisatie.

Vanaf maart gaat SSN jaarlijks opzoek naar de beste kandidaten, kijk onder vacatures welke functies er momenteel open staan!

Het Dagelijks Bestuur 2018/2019

Voorzitter 2017/2018

Pim

Pim ten Broeke  - voorzitter@studentensport.nl

Ik ben Pim ten Broeke en ben dit jaar voorzitter van Studentensport Nederland. Afgelopen jaar heb ik me als Politiek Commissaris van sportkoepel NSSR ingezet voor studentensport in Nijmegen en dit jaar ga ik dat samen met mijn team met veel plezier doen voor alle sportende studenten in heel Nederland. Wat mij betreft zou elke student namelijk een sportkaart moeten hebben en mee moeten doen aan een van de vele sportevenementen die onze Nederlandse studentensportwereld rijk is! 

Dit jaar zal ik vaak te vinden zijn in het Erasmus sportcentrum, waar het kantoor van SSN is gevestigd, maar ook in mijn vertrouwde Radboud Sportcentrum voor een potje waterpolo, ultimate frisbee en tennis. Heb je vragen, tips, suggesties of gewoon een goed verhaal? Ik hoor het graag via voorzitter@studentensport.nl

Pim is geen actief lid meer van het Dagelijks Bestuur per 5-10-2018. Bij gebrek aan een voorzitter blijft hij, enkel in naam, nog even aan als voorzitter maar hij verricht geen taken meer voor SSN.

 

Secretaris 2018/2019

Lara van der Steenhoven

Lara van der Steenhoven  - secretaris@studentensport.nl

Ik ben Lara van der Steenhoven, ik kom uit 's-Hertogenbosch, ik ben 24 en ik studeer Keltische talen en cultuur in Utrecht. Voorheen heb ik twee jaar mijn studievereniging Asterix geleid en ben ik een jaar lid geweest van de faculteitsraad Geesteswetenschappen in Utrecht. In deze jaren ben ik erachter gekomen hoe leuk ik het vind om te besturen en om een vertegenwoordiger te zijn van anderen. Daarnaast heb ik altijd heel erg van sport gehouden en ook altijd fanatiek gesport, voornamelijk met hockey en verschillende genres dans. Op mijn hockeyclub, Den Bosch (je weet wel, de beste van Nederland), loop ik dan ook al jaren rond als vrijwilliger bij de commissie Media en Communicatie en bij losse evenementen. In mijn functie bij SSN kan ik al mijn enthousiasme en liefde voor zowel besturen als sport kwijt, en ik wil er graag een fijn en positief jaar van maken. 

 

Penningmeester 2018/2019

Daniël Remmers goed

Daniël Remmers  penningmeester@studentensport.nl

Mijn naam is Daniël en hier volgt een korte introductie over mezelf: ik ben geboren in de havenstad Rotterdam en getogen in Mijnsheerenland. Mijnsheerenland klinkt als een dorpje waar elk jaar het Nederlands Kampioenschap ‘hooibalen gooien’ wordt georganiseerd maar dit is niet het geval. Als kleine jongen was ik te vinden op de judomatten en later was ik altijd te vinden op het basketbalveld. Door te sporten heb ik geleerd dat opgeven eigenlijk niet bestaat. Ik ben 23 jaren jong en wonend in Rotterdam. Momenteel studeer ik Rechtsgeleerdheid en doe de master Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik ga me dit jaar inzetten als penningmeester voor Studentensport Nederland. Als penningmeester zal ik de financiële gezondheid van de organisatie op peil blijven houden. Ook is het de bedoeling dat de stijgende groei van de organisatie aanhoudt, zodat we de top van de Mount Everest bereiken. Al met al heb ik veel zin in deze uitdaging naast mijn studie en ik zal me volledig inzetten om Studentensport Nederland groter te maken. Tot slot ‘ga voor goud’ en vriendelijke groet.  

 

Vice-voorzitter 2018/2019

Joost Kooistra

Joost Kooistra  - vice-voorzitter@studentensport.nl

Hallo allemaal! Mijn naam is Joost Kooistra en ik ben 21 jaar oud. Aan de Haagse Hogeschool studeer ik Sportkunde en zit in mijn vierde jaar. Momenteel doe ik de minor Psychologie aan de Hogeschool Leiden. Ik zal dit jaar de functie vicevoorzitter van Studentensport Nederland bekleden waar ik natuurlijk erg naar uitkijk. Naast studeren ben ik erg druk met het beoefenen van sport. In de zomer doe ik cricket en in de winter ben ik te vinden op de voetbalvelden. 

 

Commissaris Sport 2018/2019

Wiki Dijkstra

Wiki Dijkstra  - sport@studentensport.nl

Ik ben Wiki Dijkstra, 23 jaar en komend jaar bekleed ik de functie van Commissaris Sport in het Dagelijks Bestuur van SSN. Geboren en getogen in Utrecht, ben ik na mijn bachelor Geneeskunde in Nijmegen naar Maastricht verhuisd, waar ik dit jaar de master Governance and Leadership in European Public Health volg. Al sinds mijn jeugd is plezier en prestatie in sport een belangrijk aspect van mijn leven. Waar dit vroeger tot uiting kwam in hockey en atletiek, werd ik tijdens mijn studiejaren verliefd op roeien. Bij de Nijmeegse studentenroeivereniging Phocas heb ik zowel de gezellige als de fanatieke kant van het roeien beleefd en meerdere commissietaken en coachrollen bekleed. Dit jaar zal ik vanuit het verre zuiden de contactpersoon zijn voor alle NSK’s en hoop ik samen met mijn bestuur de studentensport in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

 

Verenigingscoördinator

Kevin SSN

Kevin van Loon  - info@studentensport.nl

Mijn naam is Kevin van Loon en ik ben sinds februari 2016 vier dagen per week werkzaam voor Studentensport Nederland! In de jaren voor SSN heb ik van alles en nog wat gedaan in de studentensport. Zo was ik penningmeester voor Sportraad Pendragon in Tilburg, voordat dit de naam FOSST kreeg. Daarnaast heb ik mij 3 jaar ingezet als voorzitter van de Tilburgse Studentenhandbalvereniging Camelot en heb ik in de organisatie van de Studentenwintersport en Hart van Brabantloop gezeten. Zelf speel ik een creatieve en spectaculaire vorm van handbal: Beachhandbal. Het ideale aan deze hobby is dat het vooral in de zon en op mooie exotische stranden gespeeld wordt zodat ik sporten met mijn hobby reizen kan combineren. Vanuit Studentensport Nederland hoop ik alleen maar dat wij in de komende jaren als organisatie zo kunnen groeien dat wij voor iedere studentensporter echt meerwaarde hebben.