StuWi

De StudentenWintersport, ook bekend onder de afkorting StuWi, is het grootste studentenwintersport evenement van Nederland. Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een wisselend wintersportgebied om daar een superweek te hebben met een combinatie van wintersporten en feesten. Deze reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport voor studenten, door studenten’.

Ben je een echte wintersportliefhebber of heb je altijd al een keer op wintersport
willen gaan, dan is de Studentenwintersport het ideale evenement voor jou!
De reis is namelijk bedoeld voor zowel de beginnende als voor de meer ervaren wintersporters. Dit is dan ook de ideale mogelijkheid om toch nog eens kennis te maken met het wintersporten, wanneer je hier eerder nooit de mogelijkheid, het geld of de tijd voor hebt gehad! 

Een van de voornaamste doelen van de StudentenWintersport is uiteraard om elke student de mogelijkheid te bieden om voor een mooie prijs op wintersport te kunnen gaan. Hiernaast willen we ons echter ook onderscheiden van de gewone wintersportreis door allerlei extra’s te bieden, zoals verschillende themafeesten en andere ludieke activiteiten, maar ook door elk jaar weer een echt ‘StuWi-gevoel’ te creëren. Dit gebeurt door veel contact te houden met de deelnemers, een centraal punt in het dorp te hebben waar deelnemers terecht kunnen voor brooduitgifte en info uurtjes, de welbekende StuWi-trui en nog vele andere zaken. Maak het mee, op deze goedkope en übergave wintersport, en je weet precies wat hier bedoeld wordt!

Naast deze extra faciliteiten bieden we uiteraard ook standaardopties aan, zoals het nemen van ski- en snowboardlessen, materiaalverhuur en clinics. Ook vinden elk jaar weer de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) plaats tijdens de Studentenwintersport, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om voor zijn stad uit te komen! 

Mag ik mee?
In 2016 is het de 15e editie van Studentenwintersport! Daarom zullen we terugkeren naar het beste, de meest-geschikte, locatie voor Studentenwintersport: Risoul! Op vrijdag 4 maart 2016 zullen we vertrekken richting het dorp Risoul (Frankrijk) met 185 km aan uitdagende pistes! Risoul is een mooi dorp waar wintersport, feest, activiteiten en accomodatie op één plek bij elkaar komen. Ideaal voor zowel de après-skiër, als voor de fanatieke wintersporter die nog nét die laatste lift naar boven pakt! 

Dit jaar bestaat het pakket uit:

  • 7 daagse skipas voor het skigebied La Fôret Blanche
  • Vervoer per Royal Class bus vanuit verschillende studentensteden
  • Verblijf op basis van logies in appartementen
  • Een enthousiaste organisatie die alles in goede banen leidt
  • De enige echte StuWi-trui
  • Te gekke themafeesten
  • Diverse activiteiten
  • Elke ochtend een half stokbrood p.p.

Extra's (optioneel):

De prijs voor dit fantastische aanbod wordt binnen kort bekend gemaakt. Houdt de website in de gaten.