De SUSA-cup 2017-2018

Nieuwe SUSA Cup Logo

Klaar voor de start? De sporten voor de SUSA-cup 2017-2018 zijn bekend!

7 november 2017 - Hou je van bomen klimmen, bootje varen of ben jij de nieuwe Epke? Dan hebben we goed nieuws: de selectie Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK’s) voor de SUSA-cup zijn bekendgemaakt! Mag jouw stad zich dit sportseizoen de beste studentensportstad van Nederland noemen?

De zes NSK’s 

Loop jij altijd nog even dat extra rondje tijdens de training op jouw vereniging of club en vind jij regen geen excuus om niet te sporten? Of ben jij een actieve sportspectator en sla je zo nu en dan een balletje op? Dan ben jij klaar om deel te nemen aan de volgende sporten in het SUSA-cup sportseizoen 2017-2018. Kijk en klik hieronder om de data en uitslagen van de verschillende NSK's te zien!

Klik op de volgende link om een verdere indruk te krijgen van de zes verschillende NSK's:
https://www.youtube.com/watch?v=M8lpvfntQ7U

De SUSA-cup

SUSA is al jaren hoofdsponsor van Stichting Studentensport Nederland en de Batavierenrace. Stichting Studentensport Nederland organiseert de jaarlijkse Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK’s). Dit jaar strijden er weer veertien steden tijdens de zes geselecteerde NSK’s om de titel ‘beste studentensportstad van Nederland’, de SUSA-cup en een geldbedrag van €1.500,-. Vorig jaar pakte Amsterdam deze titel. Het wordt tijd dat ze worden verslagen. Ga jij het verschil maken?

Eindstand SUSA-Cup

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, kijk dan naar de eindstand van de SUSA-Cup 2017-2018.

NSK Turnen

Check hier even de video’s van het sportseizoen 2016-2017: 

ZwemmenStudentenwintersportTennisBaanatletiekGrasvolleybal.